Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JELENTKEZÉS

2021-re a jelentkezés 2020 januárjában fogjuk megnyitni:

 

Zongora - 12 hely

Hegedű - 12 hely

Cselló - 6 hely

 

Ajánlott életkor: 9-18 év

A jelentkezés folyamatos de a létszám rendkívül limitált, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe! A biztos helyfoglalás érdekében 10.000Ft előleg befiezetését kérjük a jelentkezési lap kitöltését követően!

Az előleget küldhetik banki átutalással, vagy ha euroban fizetnének,  Paypal-lal.

 

Paypal: veronikafuredi@hotmail.com

Megjegyzés rovat: téritési díj - gyermek neve

 

Egy átlagos napirend a következő (némely nap eltér majd a tervezett szabadidős tevékenységek miatt):

  • reggel gyógytestnevelés óra 8:30-9h-ig;
  • 9h reggeli, majd szobavizit
  • 10h-tól zenekar és zongora négykezes órák, valamint egyéb kamaraórák
  • ebéd 12:30h majd csendespihenő, meseolvasás a kisebbeknek
  • 14:30h-tól egyéni órák
  • 17h - strandolás és egyéb szabadidős játék
  • 20h vacsora
  • 20:30 esti vetélkedő, közös éneklés

 

 

A tábor során szeretnénk kiemelni a testtudatot, annak karbantartását, megóvását és helyes használatát a hangszeres játék során. Ennek szellemében reggelente gyógytestneveléssel kezdünk, oktatónk Ábrahám Róbert, testnevelő- gyógytestnevelő tanár, rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakember, aki a reggeli órákon kívül felelős a játékok és szabadidős programok szervezéséért.

 

 

A technika- és egyéni órákon tökéletesítjük a darabokat és a diákok egyéni figyelmet kapnak, mely létfontosságú a zenetanulás során, de a délutáni kamaraórák is különös hangsúlyt kapnak majd. A kamarazenélés olyan fontos képességeket fejleszt, mint az együttműködés és az alkalmazkodás, de legfőképpen az együtt zenélés öröme az, amit szeretnénk bemutatni a diákoknak, akiknek gyakran nincs alkalma azt kipróbálni zeneiskolai keretek között. Sok gyermek esetleg túl szégyenlős ahhoz, hogy élvezze, amikor egyedül kiáll, de amikor már többen vannak a színpadon, az sok pozitív energiát sugároz kölcsönösen a diákok között.

 

 

A kamaraórákon a kisebbek zongorán négykezeseznek és hegedű-cselló duókat játszanak majd, de a nagyobbakat már szeretnénk zongora-két hegedű, zongora-hegedű és cselló felállásban is összerakni, hogy így is legyen alkalmuk együtt dolgozni más hangszeresekkel.